SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Addi knäcker koden

Författare:

Idriz Zogaj

Illustratör:

Johanna Rehn

Redaktör:

Anna Lärk Ståhlberg

Serie:

Minnessagor 2(2)

Bandtyp:

Inbunden

Språk:

Svenska

Utgiven:

2012-12

Antal sidor:

50

Vikt:

400 g

ISBN:

9789189610743

ADDI KNÄCKER KODEN

Idriz Zogaj
Pris: 149 kr
(Inbunden) Ålder 6-9 år

När Addi och hennes klasskamrater kommer tillbaka till skolan efter höstlovet har de fått nya skåp med sifferlås. I läxa får alla barn att lära sig koden till sitt lås utantill. Men Addi vet inte hur hon ska kunna memorera koden, hon har ju knappt lärt sig siffror ännu! På stadens zoo, där Addis pappa jobbar, finns det en elefant som ska föda. Men elefanten har fått ont i magen och måste bajsa först. När Addi får följa med sin pappa till zoo hittar hon djur som ser ut som siffror. Kanske kan det hjälpa Addi att knäcka koden…

Addi knäcker koden är den andra boken i serien Minnessagor. Här får du lära dig hur du kan använda associationstekniken för att memorera siffror. Det finns utrymme för att måla egna bilder i boken för att du ska kunna skapa dig dina egna associationer och berättelser.

 

 

 

 


UTDRAG UR BOKEN:

OM FÖRFATTAREN IDRIZ ZOGAJ:

Boken är skriven av Sveriges främsta minne, Idriz “Minnet” Zogaj, som har flera svenska titlar i internationella minnestävlingar. Idriz har representerat Sverige i inte mindre än fem VM sedan 2004. Han är även grundare och ordförande för Svenska Minnesförbundet och tävlande Förbundskapten för Svenska Minneslandslaget. Idriz är i grunden Civilingenjör i Teknisk Fysik och arbetar delvis som konsult än idag.

Entreprenören
Idriz ”Minnet” Zogaj är en driven entreprenör och brinner för att lära andra det han kan. Böckerna och spelet Zogajär ett resultat av hans kreativa kraft. Under hösten 2011 kom boken ”Minnets ABC” som lär dig grunderna i proffsens minnestekniker samt ”Addi & virriga pappan”, första delen i barnboksserien Minnessagor. Läs mer om Idriz Zogaj på hans hemsida www.zogaj.se

Foto: Anna Rehnberg


OM ILLUSTRATÖREN JOHANNA REHN:

När jag var liten ritade jag tydligen väldigt detaljerade figurer och hade ett enormt tålamod ned ritandet. Så är det definitivt fortfarande, jag kan fastna i de små detaljerna och helt glömma bort min omgivning medan jag skapar. Det är njutning och jag vill gärna att andra ska få uppleva min fantasivärld. Jag målar fantasivärldar också i större format och lever som bildkonstnär, men barnböckerna har en speciell plats i mitt hjärta.
Jag har illustrerat 13 böcker än så länge, och fler lär det bli. Förutom att berätta med bilder så skriver jag också barnböcker. Fördelen med barnboksformatet är att jag får berätta berättelser som eventuellt kan påverka en liten människas framtida liv, så som exempelvis Ronja Rövardotter har påverkat mitt liv och väglett mig.

Läs mer om mig och se min konst på: www.johannarehn.se

 

 

Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

Minnesträningspelet Zogaj
Idriz Zogaj
249 kr

Minnets ABC
Idriz Zogaj
169 kr.

Addi & virriga pappan
Idriz Zogaj
129 kr.

Hitta fler roliga saker »

 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32