SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Addi & virriga pappan

Författare:

Idriz Zogaj

Illustratör:

Johanna Rehn

Redaktör:

Anna Lärk Ståhlberg

Serie:

Minnessagor 1(2)

Bandtyp:

Inbunden

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-10

Antal sidor:

30

Vikt:

300 g

ISBN:

9789189610637

ADDI & VIRRIGA PAPPAN

Idriz Zogaj
Pris: 129 kr
(Häftad) Ålder 3-8 år

Addi är fem år gammal. Hon ska få följa med sin pappa på anställningsintervju för ett jobb som djurskötare på stadens zoo. 

Ett bättre jobb kan en pappa inte få. Tänk, då kan jag klappa alla djuren på zoo när jag hälsar på honom, tänker Addi. 

Pappa har dock lite svårt att komma ihåg vägbeskrivningen och det är mycket viktigt att komma i tid till ett sådant här möte! Hur ska det här sluta?

Addi & virriga pappan är den första boken i barnboksserien "Kul att minnas" och behandlar den mest grundläggande minnestekniken - att länka samman information genom att göra en rolig historia. Ett enkelt knep man kan ta till när man ska memorera enklare typer av information. Boken är skriven av minnesproffset Idriz Zogaj som tävlar i minne.

OM FÖRFATTAREN IDRIZ ZOGAJ:

 

Boken är skriven av Sveriges främsta minne, Idriz “Minnet” Zogaj, som har flera svenska titlar i internationella minnestävlingar. Idriz har representerat Sverige i inte mindre än fem VM sedan 2004. Han är även grundare och ordförande för Svenska Minnesförbundet och tävlande Förbundskapten för Svenska Minneslandslaget. Idriz är i grunden Civilingenjör i Teknisk Fysik och arbetar delvis som konsult än idag.

Entreprenören
Idriz ”Minnet” Zogaj är en driven entreprenör och brinner för att lära andra det han kan. Böckerna och spelet Zogajär ett resultat av hans kreativa kraft. Under hösten 2011 kom boken ”Minnets ABC” som lär dig grunderna i proffsens minnestekniker samt ”Addi & virriga pappan”, första delen i barnboksserien Minnessagor. Läs mer om Idriz Zogaj på hans hemsida www.zogaj.se

Foto: Anna Rehnberg

OM ILLUSTRATÖREN JOHANNA REHN:

 

När jag var liten ritade jag tydligen väldigt detaljerade figurer och hade ett enormt tålamod ned ritandet. Så är det definitivt fortfarande, jag kan fastna i de små detaljerna och helt glömma bort min omgivning medan jag skapar. Det är njutning och jag vill gärna att andra ska få uppleva min fantasivärld. Jag målar fantasivärldar också i större format och lever som bildkonstnär, men barnböckerna har en speciell plats i mitt hjärta.
Jag har illustrerat 13 böcker än så länge, och fler lär det bli. Förutom att berätta med bilder så skriver jag också barnböcker. Fördelen med barnboksformatet är att jag får berätta berättelser som eventuellt kan påverka en liten människas framtida liv, så som exempelvis Ronja Rövardotter har påverkat mitt liv och väglett mig.

Läs mer om mig och se min konst på: www.johannarehn.se


Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

Drutten och Plutten
Anna Hansson och
Jennie Elverstig
139 kr

Addi knäcker koden
Idriz Zogaj
149 kr

Det fixar Lotten
Helena Lund Isaksson
182 kr.

Hitta fler barnböcker för de mindre barnen»

 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32