SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Addi & vilda Lina

Författare:

Idriz Zogaj

Illustratör:

Johanna Rehn

Redaktör:

Anna Lärk Ståhlberg

Serie:

Minnessagor 3(3)

Bandtyp:

Inbunden

Språk:

Svenska

Utgiven:

2014-10

Antal sidor:

40

Vikt:

350 g

ISBN:

9789189610965

ADDI & VILDA LINA

Idriz Zogaj
Pris: 149 kr
(Inbunden) Ålder 6-9år

Lina är Addis busiga lilla kusin som älskar att gömma saker, helst så att ingen hittar dem. Men idag har Addi en plan, hon ska minsann hålla reda på alla Linas bus.

Vi får väl se hur det går när Vilda Lina är i farten.

 

Addi och vilda Lina är den tredje boken i serien Minnessagor. Nu får du lära dig den kanske viktigaste tekniken för att öva upp ditt minne.

Boken är skriven av svenska minnesförbundets ordförande Idriz Zogaj.

 

 

 

 

 

 


 

OM FÖRFATTAREN IDRIZ ZOGAJ


Boken är skriven av Sveriges främsta minne, Idriz “Minnet” Zogaj, som har flera svenska titlar i internationella minnestävlingar. Idriz har representerat Sverige i inte mindre än fem VM sedan 2004. Han är även grundare och ordförande för Svenska Minnesförbundet och tävlande Förbundskapten för Svenska Minneslandslaget. Idriz är i grunden Civilingenjör i Teknisk Fysik och arbetar delvis som konsult än idag.

Entreprenören
Idriz ”Minnet” Zogaj är en driven entreprenör och brinner för att lära andra det han kan. Böckerna och spelet Zogajär ett resultat av hans kreativa kraft. Under hösten 2011 kom boken ”Minnets ABC” som lär dig grunderna i proffsens minnestekniker samt ”Addi & virriga pappan”, första delen i barnboksserien Minnessagor. Läs mer om Idriz Zogaj på hans hemsida www.zogaj.se

Foto: Anna Rehnberg


OM ILLUSTRATÖREN JOHANNA REHN:

När jag var liten ritade jag tydligen väldigt detaljerade figurer och hade ett enormt tålamod ned ritandet. Så är det definitivt fortfarande, jag kan fastna i de små detaljerna och helt glömma bort min omgivning medan jag skapar. Det är njutning och jag vill gärna att andra ska få uppleva min fantasivärld. Jag målar fantasivärldar också i större format och lever som bildkonstnär, men barnböckerna har en speciell plats i mitt hjärta.
Jag har illustrerat 13 böcker än så länge, och fler lär det bli. Förutom att berätta med bilder så skriver jag också barnböcker. Fördelen med barnboksformatet är att jag får berätta berättelser som eventuellt kan påverka en liten människas framtida liv, så som exempelvis Ronja Rövardotter har påverkat mitt liv och väglett mig.

Läs mer om mig och se min konst på: www.johannarehn.se

 

 

 

 

 

 

 


OM ILLUSTRATÖREN JOHANNA REHN

Johanna Rehn arbetar som konstnär och illustratör med studio i Malmö. Hon illustrerar främst barnböcker och skriver även gärna berättelserna till, som i Moas mörker (2013).Mer om Johannas verk finner du på:

www.johannarehn.se 

 

Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

ZOGAJSPEL

Idriz Zogaj
Pris: 249 kr
Ålder 3 - vuxen

 

MINNETS ABC

Idriz Zogaj
Pris: 169 kr
(Häftad) Ålder 13-vuxen


ADDI KNÄCKER KODEN

Idriz Zogaj
149 kr
(Häftad) Ålder 6-9år


 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32