SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Korpen och Anders

Författare:

Katarina Widholm

Illustratör:

Jens Ahlbom

Redaktör:

Anna Lärk Ståhlberg

Serie:

Nej

Bandtyp:

Inbunden

Språk:

Svenska

Utgiven:

2012-10

Antal sidor:

114

Vikt:

310 g

ISBN:

9789189610729
Korpen och Anders

KORPEN OCH ANDERS

Katarina Widholm
Pris: 179 kr
(Inbunden) Ålder 9-12 år

Just då sveper en svart skugga över mitt huvud och när jag tittar upp ser jag en stor fågel. Han gör en sväng bortåt ängen men kommer tillbaka. Jag trixar med ryggsäcken och får fram min kikare.

Det här är berättelsen om en stor svart korp och om Anders som går i femman. Anders funderar mycket och är ibland lite ensam. Precis som hans bröder tränar han hockey. Problemet är bara att han egentligen inte tycker att det är roligt. Men genom korpen upptäcker han en ny värld och får en vän. En dag händer något riktigt läskigt och Anders måste kämpa med svåra frågor. Men om han litar på korpen, på sin vän och på "anmärkningsvärda bedrifter" finns det kanske en lösning...?

 


UTDRAG UR BOKEN:

OM FÖRFATTAREN KATARINA WIDHOLM:

Katarina Widholm är född  i norra Hälsingland 1961. Bland höga berg, klara sjöar och skogar och det har definitivt påverkat henne. Faktum är att hon får ångest av slättlandskap. Och av alltför mycket folk.

Skolan gick hon i Söderhamn innan hon flyttade till Stockholm. Pluggade på lärarhögskolan, läste språk och musik, jobbade och reste. Återvände så småningom till Hälsingland. Bor nu i Hudiksvall med man, barn och hund.Förutom att skriva så är hon statstjänsteman. Jobbar sedan 2003 på Arbetsförmedlingen Kultur Media.

Hon är enormt kulturintresserad men ännu mer enormt intresserad av naturen omkring sig. Träd, djur, väder, stenar. Hon gillar fåglar, särskilt kråkfåglar och hon snackar faktiskt lite korpiska förutom Hasselamål och en del europeiska språk.

Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

Drutten och Plutten - människa sökes
Anna Hansson och Jennie Elverstig

139 kr

Jina med J
Katarina Widholm
182 kr.

Jinas sommar
Katarina Widholm
176 kr.

Hitta fler hästböcker för barn hos Kikkuli»

 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32