SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Minnets ABC

Författare:

Idriz Zogaj

Illustratör:

Jacob Stålhammar

Redaktör:

Anna Lärk Ståhlberg

Serie:

Nej

Bandtyp:

Limmad

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-08

Antal sidor:

150

Vikt:

250 g

ISBN:

9789189610668

MINNETS ABC

Idriz Zogaj
Pris: 169 kr
(Häftad) Ålder 13-vuxen

Att tävla i minne är något relativt nytt. Denna bok lär ut grunderna i de tekniker minnesproffset Idriz ”Minnet” Zogaj, använder sig av. Du lär dig förstå och tillämpa teknikerna i din vardag.

Att första sitt minne kräver träning. Träningen kan dock läggas upp smart och ingå som en naturlig del i din vardag. ”Minnets ABC” fokuserar på hur du mentalt tar trapporna istället för hissen så att träningen blir både enkel och rolig.

Var sig du lär dig ett nytt språk, ska gå och handla eller göra en presentation på ditt arbete så visar boken hur du ska tänka för att bemästra ditt minne.


Du kan även beställa minnesträningspelet som Idriz Zogaj har utvecklat för 249 kr.

 

 

 

 


OM FÖRFATTAREN IDRIZ ZOGAJ:

Boken är skriven av Sveriges främsta minne, Idriz “Minnet” Zogaj, som har flera svenska titlar i internationella minnestävlingar. Idriz har representerat Sverige i inte mindre än fem VM sedan 2004. Han är även grundare och ordförande för Svenska Minnesförbundet och tävlande Förbundskapten för Svenska Minneslandslaget. Idriz är i grunden Civilingenjör i Teknisk Fysik och arbetar delvis som konsult än idag.

Entreprenören
Idriz ”Minnet” Zogaj är en driven entreprenör och brinner för att lära andra det han kan. Böckerna och spelet Zogajär ett resultat av hans kreativa kraft. Under hösten 2011 kom boken ”Minnets ABC” som lär dig grunderna i proffsens minnestekniker samt ”Addi & virriga pappan”, första delen i barnboksserien Minnessagor. Under senare år har barnboksserien utökats med två böcker till; Addi knäcker koden och Addi & vilda Lina. Läs mer om Idriz Zogaj på hans hemsida www.zogaj.se

Foto: Anna Rehnberg

 


 

 

 

Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

ADDI & VIRRIGA PAPPAN

Idriz Zogaj
Pris:129 kr
(Inbunden) Ålder 6-9 år

 

ADDI KNÄCKER KODEN

Idriz Zogaj
149 kr
(Inbunden) Ålder 6-9år

 


ADDI & VILDA LINA

Idriz Zogaj
Pris: 149 kr
(Inbunden) Ålder 6-9år

 

 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32