SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Moa har psoriasis. Artrit.

Författare:

Jessica Stigsdotter Axberg

Illustratör:

Jessica Stigsdotter Axberg

Serie:

Ja - Jippieserien

Bandtyp:

Inbunden

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-09-20

Antal sidor:

ca 36

Vikt:

283 g

ISBN:

9789188387189

Förlag:

Upnose förlag /MrsHyper AB

 

MOA HAR PSORIASIS. ARTRIT.

Jessica Stigsdotter Axberg
Pris: 130 kr
(Inbunden) Ålder: 6-9 år

Morgnar är nog det värsta Moa vet. Då har hon legat still så länge att kroppen hunnit stelna. Det tar jättelång tid bara att sätta sig upp. Hon känner sig som hon vore 80 år. Minst. När Moa gör sig i ordning på morgonen gör hon det nästan i slow motion för kroppen hänger inte med. Att få Psoriasisartrit när man är ung är en tuff kamp. Vi följer Moa som har Psoriasisartrit och får läsa om hur hon kämpar för att få både skola och fritid att funka.

Boken innehåller också fakta från Psoriasisförbundet 
• om Psoriasis hos barn
• om Psoriasisartrit hos barn

 

 

OM FÖRFATTAREN och FÖRLÄGGAREN JESSICA STIGSDOTTER AXBERG #MRSHYPER

Jessica Stigsdotter Axberg är grundare och VD för MrsHyper, ett företag som hjälper och stöttar människor med NPF-problematik. NPF är en förkortning för NeuroPsykiatrisk Funktionsnedsättning, tex ADHD och Aspergers Syndrom. Jessica  brinner extra för de som har fått en NPF- diagnos, för livet ska inte bara överlevas man ska leva också. MrsHyper startade som idé 2012 och som företag 2015. Jessica driver företaget på heltid sedan mars 2016.

 

 

Jessica vill ADHD-frälsa världen. Hon är övertygad om att ökad förståelse för sin egen diagnos och från utomstående är avgörande för ett gott liv. Att vi alla vinner på det.

- Mixa ihop tjugo års erfarenhet som ArtDirector och grafisk formgivare, en hyperaktiv mamma med ett engagemang, nyfikenhet och en otrolig vilja att hjälpa. Där har du mig, MrsHyper, säger Jessica.
I Jessicas familj finns både ADHD och Aspergers Syndrom. Kampen för hennes barns rätt att få rätt stöd i skolan, hemmet och på fritiden, gav henne energi och vilja att hjälpa andra barn och deras familjer med liknande problem.

Jessica är Författare och illustratör till ”Jippie, jag har ADHD” och ”Jag vill inte vänta” i Jippieserien. Den tredje boken i Jippieserien “Jag har Tourette! Rätt. Rätt. Och lite ADHD.” Och nu även boken “Hypersjälar – inom ADHD och Autism” ut vilken hon har skrivit tillsammans med två andra författare Malin Roca Ahlgren, författare till bla “Coolt med ADHD” och “Jag har ADHD” och Anja Wikström, författare till “Ingen familj är en ö“.

Läs mer om Jessica Stigsdotter Axberg på hennes hemsida: https://www.mrshyper.se/om-mrs-hyper/

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

JIPPIE JAG HAR ADHD

Jessica Stigsdotter Axberg
Pris: 130 kr
(Inbunden) Ålder: 6-9 år

LÄS MER»

 

BÖRJA HJÄLPA TILL

Emma Lidholm Sundberg
(Inbunden) Ålder 0-3år

LÄS MER»FINA FISKEN

Anna Bergholtz
Pris: 139 kr
(Inbunden) Ålder 3-9år

 

Hitta fler barnböcker för de mindre barnen»

 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32