SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

animerad hund


HÄSTBÖCKER FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA KONTAKT

Titel:

Vill du det, Jina?

Författare:

Katarina Widholm

Illustratör:

Jens Ahlbom

Redaktör:

Sabine von Borgstede

Serie:

Ja (3)3

Bandtyp:

Inbunden

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-04-01

Antal sidor:

197

Vikt:

328 g

ISBN:

9789189610040

VILL DU DET, JINA?

Katarina Widholm
Pris: 169 kr
(Inbunden) Ålder 9-12 år

"Vill du det, Jina? är en feelgoodroman för barn som utspelar sig i nutid i en liten stad i södra Norrland. Djuren är som i de tidigare böckerna i centrum även om Jina och hennes funderingar kring livet och vänskap är huvudtemat i boken. Det här är den tredje boken om Jina. I den här får du läsa mer om Hektor och hästarna men också om en speciell ny vän, några duktiga labradorhundar, ett par otroligt söta kattungar och några höns. Och om hur det mesta ordnar sig... "

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

OM FÖRFATTAREN:

Katarina Widholm är född i norra Hälsingland 1961. Bland höga berg, klara sjöar och skogar och det har definitivt påverkat henne. Faktum är att hon får ångest av slättlandskap. Och av alltför mycket folk.

Skolan gick hon i Söderhamn innan hon flyttade till Stockholm. Pluggade på lärarhögskolan, läste språk och musik, jobbade och reste. Återvände så småningom till Hälsingland. Bor nu i Hudiksvall med man, barn och hund.

Förutom att hon skriver så är hon statstjänsteman. Jobbar sedan 2003 på Arbetsförmedlingen Kultur Media. Kul! Enormt kulturintresserad men ännu mer enormt intresserad av naturen omkring sig. Träd, djur, väder, stenar. Fåglar gillar hon, särskilt kråkfåglar och hon snackar faktiskt lite korpiska förutom Hasselamål och en del europeiska språk.

Jina med J är min första barnbok Jag brukar kalla den en feelgoodroman för barn, alltså en vardagsskildring med vardagskonflikter och mycket vardagskärlek och harmoni. Kanske för att jag själv tyckte om såna böcker när jag var liten. Eftersom jag älskade djur även då så letade jag också ofta efter böcker om djur. Det som jag tyckte var konstigt då var att böckerna oftast bara handlade om ett slags djur. Det fanns hästböcker med bara hästar i, böcker om hundar och så vidare. Jag ville ju läsa om hur det var att tänka som jag - att älska djur i alla former. Jina med J är en sån bok hade jag tänkt. Hoppas du gillar den!

www.katarinawidholm.se

 

Kunder som har köpt denna bok har även köpt:

JINAS SOMMAR

Katarina Widholm 
Pris: 182 kr
(Häftad) Ålder 9-12 år

 

JINA MED J

Katarina Widholm
Pris: 182 kr
(Häftad) Ålder 9-12 år

 

KORPEN OCH ANDERS

Katarina Widholm
Pris: 179 kr
(Inbunden) Ålder 9-12 år

 

Hitta fler barnböcker »

 

KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32