Missa inte våra erbjudanden!
Prenumerera på Kikkulis nyhetsbrev och följ oss på Facebook redan idag!

 

Följ Kikkuli Förlag AB

 

SÖK BLAND KIKKULIS BÖCKER:

 

 


HÄSTBÖCKER VUXENLITTERATUR FUNKTIONSHINDER FÖRENINGSBÖCKER SMÅTT&GOTT FÖRFATTARNA TJÄNSTER KONTAKT

VILL DU GE UT DIN BOK HOS OSS?

Om du vill ge ut din bok på Kikkuli Förlag ska du maila in ditt manus till oss på info@kikkuli.com

Tips!
- Var noggrann med att korrekturläsa manuset och dela gärna upp det som du har tänkt dig kapitlen så att manuset är väl genomarbetat. Använd gärna typsnittet Times New Roman, storlek 12 och radavstånd 1,5.

- Bifoga gärna bilder/skisser om du har. Har du ingen illustratör så har vi flera vi kan rekommendera om och när vi har beslutat att vi ska ge ut boken.

- Be gärna någon att ge dig feedback på det innan du skickar in det så att du inte skickar in ett manus som innehåller en massa felaktigheter både faktamässigt och språkmässig.

- Bifoga även en presentation som beskriver vem du är och varför du har skrivit boken.

Bra att veta !
Vi får in många manus varför det ibland kan ta lite tid innan du får svar från oss. Har du inte hört något efter tre veckor är vi tacksamma om du mailar oss igen så att vi inte har missat att du har skickat in det.

OBS!
Vi ger endast ut böcker som faller inom Kikkulis nisch med hästar, funktionshinder, sjukdomar, samhällsutmaningar och föreningsböcker.

 

GE UT DIN EGEN BOK

Har du alltid drömt om att ge ut din egen bok? Då är egenutgivning rätt väg att gå. Välj oss som din professionella samarbetspartner så hjälper vi dig att lyckas med ditt bokprojekt.

Kontakta oss: info@kikkuli.com

 

REDAKTÖR, LEKTÖR OCH KORREKTURTJÄNSTER

Vi samarbetar med flera kvalificerade redaktörer och korrekturläsare. Om du blir refuserad när du kontaktar ett förlag kan vi hjälpa dig med att komma i kontakt med en redaktör eller lektör så att du får hjälp med att utveckla ditt manus.

Kontakta oss: info@kikkuli.com

I BEHOV AV ILLUSTRATÖR?

Vi har en rad med illustratörer i vår illustratörsbank som vi gärna hjälper dig att komma i kontakt med.

Kontakta oss: info@kikkuli.com

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA BÖCKER?

Vi samarbetar med flera ridskolor som säljer våra böcker för att tjäna pengar till klubben. Vi har också samarbeten med flera lokala bokhandlare, presentbutiker, webbutiker och affärer.

Kontakta oss: info@kikkuli.com

REFUSERAD?

Vi erbjuder hjälp med din egenutgivning så som sättning och tryckning, redaktör och korrekturläsning. Vi hjälper till med ISBN-nummer, tipsar om marknadsföring.


Följ Kikkuli Förlag AB


KIKKULI FÖRLAG AB | Intagan 260 | 461 91 Trollhättan | info@kikkuli.com | 0733-71 62 32